Nieuws

Nieuwsoverzicht

Van de bestuurstafel

Dinsdag 16 juli 2024

Waardcup 2024

Ondanks de vakantieperiode wordt er door de activiteitencommissie hard gewerkt om er een mooie week van te maken. Na loting is er het volgende wedstrijdschema tot stand gekomen.

 

20 augustus

19.00 uur veld A: Hugo Boys – SVW 27

19.00 uur veld B: Reigerboys – KSV

22 augustus

19.00 uur veld A: Reigerboys – Hugo Boys

19.00 uur veld B: KSV – SVW 27

24 augustus

18.30 uur veld A: Hugo Boys – KSV

18.30 uur veld B: SVW – Reigerboys

 

Ook op het handbalveld zijn er wedstrijden. Hugo Girls heeft een onderling toernooi georganiseerd.

 

In verband de invallende duisternis en het feit dat Hugo Boys maar op één veld verlichting heeft, is er besloten om de wedstrijden op dinsdag en donderdag in te korten naar twee keer dertig minuten. De wedstrijden op zaterdag beginnen daarom om 18.30 uur zodat we twee keer vijfenveertig minuten kunnen spelen.

Voordat de wedstrijden op zaterdag beginnen is er voor de sponsors een buffet. Dit wordt aangeboden door Hugo Boys en Hugo Girls als dank aan onze sponsors voor hun jarenlange bijdrage aan de verenigingen. De sponsors hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Tijdens de Waardcup organiseert de sponsorcommissie een verloting met zoals u gewend bent mooie prijzen. Na de wedstrijden en de prijsuitreiking Waardcup barst het feest los.

Niemand minder dan William West gaat ervoor zorgen dat het een topavond gaat worden en zo een mooie afsluiting van de Waardcup 2024. Iedereen is hierbij welkom!

Houdt ook de socials in de gaten. Hierop staat diverse informatie over de Waardcup. Zo is er een website www.waardcup.nl  en op de facebook pagina van Hugo Boys.

 

Samenwerking met DG Sportivo met een jaar verlengd.

Op 1 juli is er een nieuw 1-jarig contract ondertekend met DG Sportivo.

De jeugdcommissie, trainers waren zeer tevreden over de samenwerking en het plezier en resultaten wat het oplevert bij de jeugdspelers. Er is zelfs een uitbreiding in het pakket gekomen waardoor er nu ook op de woensdag een coördinator aanwezig is.

Daarnaast komen er ook bijeenkomsten voor trainers en ouders waarin DG Sportivo uitlegt hoe en waarom zij zo trainen en waar je op kan letten per leeftijdscategorie.

DG Sportivo verzorgt de trainingen tot en met JO-19 op de maandag en woensdagavonden.

 

Rabo Clubsupport

Hugo Boys heeft zich ingeschreven voor deze actie. We hebben ons ingeschreven voor trainingsmaterialen voor de jeugd. De inschrijving is goed gekeurd.

In september kan er weer gestemd worden. Wij hopen dat u een stem op Hugo Boys uitbrengt.

 

 

 

Kleding wassen

De oproep in het vorige Contact heeft als resultaat opgeleverd dat Sylvia Borst de kleding van het 1e elftal wil wassen. Sylvia alvast dank hiervoor.

Voor HB  3 en 4 zoeken we nog personen die willen wassen en nogmaals dit hoeft niet niets.

Voor informatie kan men contact opnemen met het bestuur. secretaris@hugoboys.nl

 

Onderhoud velden

Begin juli heeft de gemeente onderhoud uitgevoerd aan de velden. O.a. het doorzaaien van de velden. Ondanks borden om de velden niet te betreden moeten we helaas constateren dat men zich hier niet aan houdt. Men verwijdert sloten om zo doelen weer op de velden te plaatsen en regelmatig lopen er hondenbezitters over de velden om hun viervoeter te laten spelen. Dat dit alles de velden niet ten goede komt mogen duidelijk zijn.

Daarom bij deze de oproep om de velden tijdens de vakantieperiode met rust te laten.

Alvast dank daarvoor.

 

We wensen iedereen een fijne vakantieperiode!

 

Bestuur Hugo Boys